Inscripcions obertes a la Universitat Popular de Granollers

Art, sociaologia, literatura, química... un ampli ventall de coneixements a l'abast de tothom

23 de Juny 2016
+

El curs 16/17 presenta 17 cursos dins un ampli ventall de disciplines: art, sociologia, literatura, química, matemàtiques, filosofia, història, economia, psicologia i educació sanitària, en modalitat de matèria anual (d’octubre a juny) i de curta durada (trimestral). El professorat són persones universitàries que imparteixen classe de manera desinteressada. La matrícula costa 18 € per trimestre i curs. Les classes començaran el 17 de setembre en diversos espais: Centre Tecnològic i niversitari de Roca Umbert, Museu de Ciències Naturals, sala d’actes de l’edifici municipal d’Acollida (a l’antic Gra), l’Institut Antoni Cumella i l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera.

El programa de la UPG s’adreça especialment a totes les persones que cerquen una visió de conjunt i una perspectiva integrada dels sabers, independentment de uin sigui el seu nivell d’estudis actual. Els destinataris dels cursos són les persones amb inquietuds culturals i formatives, que consideren l’aprenentatge com un procés que s’estén al llarg de tota la vida.

La Universitat Popular de Granollers vol promoure l’educació basada en el diàleg, el foment de la reflexió compartida i l’anàlisi crítica com a força motriu de les transformacions socials. L’objectiu dels impulsors, l’Associació Impulsora de l’Educació Popular (AIEP), és donar una visió de conjunt i una perspectiva integrada dels sabers.

Per inscriure’s a qualsevol dels cursos que ofereix la UPG cal omplir un formulari a la pàgina www.upg.cat. La inscripció és trimestral, fins i tot per als cursos anuals. El període de matriculació està obert fins al 10 de setembre.