Inscripcions al concurs de comparses del Carnaval 2020

Les inscripcions es podran fer presencialment o electrònicament del 30 de gener al 14 de febrer

24 de Gener 2020
+
Imatge d'una de les comparses participants del Carnaval 2019

El diumenge 23 de febrer a les 18 h es farà la rua de Carnaval 2020 de Granollers. Els grups interessats a participar al concurs de comparses s'hi poden inscriure des del 30 de gener i fins al 14 de febrer presencialment, a l’OAC (c. Sant Josep 7) o, si es disposa de certificat digital, la inscripció també es pot tramitar electrònicament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Granollers (https://seuelectronica.granollers.cat).

El concurs de comparses constarà de 7 premis i dos accèssits que atorgarà un jurat format per cinc persones relacionades amb el món cultural, teatral i associatiu de la ciutat. Hi poden participar tots els grups o comparses formats per més de 15 persones que hagin fet la inscripció prèvia i, per participar-hi, caldrà especificar en quina de les dues categories es concursa. La categoria carnavalesca inclou comparses o grups caracteritzats pels elements de transgressió i disbauxa propis del Carnaval, amb la creació del vestuari, carrossa o similar. La categoria de lluïment és per a grups o formacions de folklore o amb identitat pròpia ja constituïts que vulguin mostrar el seu vestuari, costums, tradicions a la rua, sense que hagin elaborat cap tipus de disfressa específica per participar-hi.

L’ordre de les comparses i grups a la rua es decidirà per sorteig, el dimarts 18 de febrer de 2020 a les 20 h a la planta baixa de l’edifici de Can Puntes. L’ordre el marcarà la categoria en què es participa: primer, la carnavalesca i després, la de lluïment. El veredicte i el nom de les comparses guanyadores es donarà a conèixer després de la rua, el mateix diumenge 23 de febrer, en el marc de la festa final a la plaça de la Porxada.

Podeu consultar les bases i el full d'inscripció en aquest enllaç.