Inaugurades les 35es Jornades Culturals de la Gent Gran

Hi participen una vintena d'associacions, llars, residències i col·lectius

16 de Maig 2018
+
Més de 150 persones han assistit a la inauguració de les jornades, aquest matí a la Sala Tarafa
Aquest dimecres, l'alcalde, Josep Mayoral, i la regidora de Gent Gran, M. del Mar Sánchez, han inaugurat les 35es Jornades Culturals de la Gent Gran davant de més de 150 persones a la Sala Tarafa.
 
La regidora ha destacat que aquest és un any d'aniversaris - 35 de les jornades, 25 de les Aules Universitàries, 15 del taller de Ressò- i ha agraït la col·laboració de tothom i de totes les entitats. De la seva banda, l'alcalde ha demanat al públic que no deixi de parlar amb els nets per explicar-los "les vostres vivències, quin país i ciutat teníem, i quin país i ciutat heu construït entre tots: us agraïm la feina, us estimem  i us necessitem per fer cada dia una ciutat millor". Tot seguit, s'ha fet una visita als treballs manuals de la tradicional mostra, que es podrà visitar al mateix espai fins diumenge 20 de maig (matí, de 10 a 12.30 i tarda, de 17 a 19 h). 
 
Aquest any, les protagonistes del cartell que difon les jornades és un grup de dones participants habituals a les activitats de l’equipament municipal Espai Actiu de la Gent Gran, situat al c. Roger de Flor, 127 (Espai Cangur). Vol ser "un homenatge" al paper protagonista de la dona gran en la vida quotidiana i comunitària. Les jornades han començat aquesta setmana i s'allargaran fins al dia  20 de maig, i hi participen una vintena de grups, entitats, residències i casals amb propostes de caire cultural, lúdiques i saludables. 
 
Les activitats previstes per a la resta de setmana són un taller d'artesania amb Rosario Elvira (dia 16, 17 h, Sala Tarafa; amb inscripció); una trobada de grups d'activitat física al parc Torras Villà, Fes salut! (dia 17, 10 h); i una altra per exercitar la memòria, Scape Memory (dia 17, 17.30 h, Espai Actiu). 
 
En l'apartat de teatre i música, hi ha previst el musical Sons de vida al Centre Geriàtric A. Montañá (dia 18, 11 h); la trobada de corals amb la participació de grups de la Garriga i de Granollers (dia 18, 17.30 h, Sala Tarafa); i la posada a escena de dues obres de teatre a la Casa de Cultura Sant Francesc amb els grups Gregori (dia 20, 18 h) i Les Quatre Estacions, de Ressò (dia 27, 18 h). 
 
El dissabte 19 de maig, el programa convida tothom a fer una passejada fins a Can Cabanyes, amb sortida a les 8.30 h a la pl. Joan Oliver de Can Bassa (6 km, cal inscriure's abans); a la matinal que es farà a la plaça Joan Oliver de Can Bassa el mateix dia, organitzada amb la col·laboració de l'AV del barri i Sírius, Centre per a l'Autonomia Personal; i a la gran trobada de puntaires de la pl. de la Corona (17 h).
 
Per més informació i inscripcions, truqueu a l'Espai Actiu de la Gent Gran, tel. 93 879 16 59.