Granollers serà el punt d’inici de la Ruta del Temps de Pell en la nova edició de la Setmana del Turisme Industrial

El dissabte 2 de novembre es farà aquesta ruta del Bus a Cegues, l’esdeveniment estrella de la Setmana del Turisme Industrial

10 de Octubre 2019
+
Setmana del Turisme Industrial

L’Ajuntament de Granollers participa de nou en la Setmana del Turisme Industrial, una iniciativa que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) i que arriba ja a la quarta edició. Es tracta d’una una oportunitat molt especial per a descobrir el més interessant del patrimoni industrial català d'una manera diferent. Del 2 al 10 de novembre es faran diverses activitats però l’esdeveniment estrella serà el Bus a Cegues, un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associades a la xarxa. Aquest any oferirà deu rutes diferents el dia 2 de novembre i una d’elles tindrà com a punt d’inici Granollers.  

La Ruta del Temps de Pell

Els participants del Bus a Cegues només coneixen el nom de la ruta, l’hora de sortida i la d’arribada. Granollers ha estat una de les vuit ciutats escollides des de les quals s’inicia una ruta, la “Ruta del Temps de Pell”. L’itinerari s’anirà desvetllant durant el trajecte. 

El preu d’aquesta activitat és de 4 euros per persona i per participar-hi cal fer una inscripció prèvia en aquest enllaç.

La XATIC

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) és l’associació que agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya. Museus, Centres d’interpretació, antigues fàbriques o mines. Més de 82 equipaments de 54 municipis d'arreu del territori amb 1.400.000 de visitants anuals, més de 7.500 socis del Club XATIC i més de 2.000 activitats organitzades cada any.