Granollers repeteix com a seu de l'Escola d'Estiu del Voluntariat

El límit per a la inscripció al curs 'Com liderar un equip de treball' s'amplia al 7 de setembre

18 de Juliol 2016
+

Granollers serà, entre els dies 1 de juliol i 17 de setembre, seu de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, al costat de les ciutats de Barcelona, Badalona, Girona, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa. L’Escola d’Estiu del Voluntariat és una activitat formativa intensiva que es desenvolupa en dos moments puntuals dels mesos de juliol i setembre. Pretén fer arribar la formació a les persones voluntàries de les entitats, a les persones que les dirigeixen, a les coordinadores de voluntariat, així com a totes les persones amb ganes de ser voluntaris/es.  Per tal de facilitar que la formació arribi a tot el territori, es desenvolupen accions formatives simultànies a diversos municipis, i la inscripció no té cap cost per als alumnes atès que es financia en la seva totalitat per part de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. 

Els cursos de l'Escola d'Estiu de Voluntariat (EEV) a Granollers es faran a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19). Se n'oferiran dos de diferents, de 12 hores de durada: "Iniciació al voluntariat" (1 i 2 de juliol), i "Com liderar un equip de treball" (16 i 17 de setembre)  L'horari serà el següent: divendres, de 18 a 21 h i dissabte, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. Els cursos els impartiran formadors de Creu Roja Catalunya i del Centre d'Estudis de l'Esplai - Suport Associatiu.

La inscripció als cursos es pot fer en línia des del web www.voluntariat.org. La data límit pel curs d'iniciació al voluntariat és el 20 de juny i, pel curs de lideratge d'un equip de treball, ara hi ha temps fins al 7 de setembre.

L’EEV és una oportunitat per aprofundir en la formació dels diferents àmbits de l’acció voluntària, adreçada tant a la ciutadania en general com a les persones que ja fan voluntariat en associacions i entitats sense ànim de lucre.