Granollers reconeixerà els establiments comercials de la ciutat amb els premis Porxada

Aquests premis són una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Granollers i de l’Associació de Comerciants Gran Centre Granollers

12 de Setembre 2018
+

El proper dijous 11 d’octubre tindrà lloc el lliurament de la primera edició dels premis Porxada que reconeixen els establiments comercials de Granollers. Els premis tindran diverses categories i hi podran optar tots els establiments comercials de la ciutat que compleixin amb els requisits fixats en la categoria de premi corresponent. Hi ha quatre categories: premi a l’establiment històric ( més de 100 anys); premi honorífic, premi a l’antiguitat i premi a la innovació o la renovació de gran format. 

El jurat està format per membres de les associacions de comerciants legalment constituïdes, una representant del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, una de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental, la regidoria de promoció econòmica i comerç i un tècnic del servei de comerç de l’Ajuntament de Granollers.

Aquest migdia s’han explicat les bases d’aquests guardons a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers, amb la presència de representants de les associacions de comerciants, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la regidora de Promoció Econòmica Andrea Canelo i la presidenta de Gran Centre Granollers, Laura Sabatés.