Granollers ofereix dues noves xerrades per informar les famílies sobre el període de preinscripció i matrícula

A final de mes comencen les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats

12 de Febrer 2020
+

A Granollers s'organitzen dues noves xerrades informatives sobre el període de preinscripció i matrícula per al proper curs 2020/2021 adreçades a les famílies. La primera d’aquestes trobades serà el proper dilluns 17 de febrer a les 19 h al Cinema Edison (c. Joan Camps, 1) i es fa per a les famílies que han de fer una matrícula als centres de secundària públics. L’acte anirà a càrrec dels directors i les directores dels instituts públics de la ciutat.

L’endemà, el dimarts 18 de febrer, a les 19 h a la Sala d’actes del Museu de Ciències Naturals (c. Palaudàries, 102), es farà la segona xerrada que oferirà informació sobre la preinscripció i la matrícula als centres d’educació infantil i primària. L’acte anirà a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers i inclourà la xerrada «Vuit orientacions per triar escola» que oferirà Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga.

Sessions informatives i les portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats

A final d’aquest mes de febrer començaran les sessions informatives i les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats de Granollers per al proper curs 2020/2021 Aquestes sessions i visites s’allargaran durant el mes de març. Podeu consultar el calendari en aquest enllaç.

Les famílies també tenen a la seva disposició la nova Guia de centres educatius i el vídeo «L’escola a Granollers».