Gran Centre rep una menció d’honor als Premis Nacionals de Comerç Interior

El distintiu reconeix la trajectòria de l’associació comercial

21 de Març 2019
+
Ferran Martínez, membre de la junta de Gran Centre; Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre; Xiana Méndez, Secretaria d'Estat de Comerç; i Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica

L’associació de comerciants, professionals i empreses Gran Centre Granollers ha estat guardonada als Premis Nacionals de Comerç Interior 2018 organitzats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Gran Centre ha recollit una menció d’honor en la categoria de centres comercials oberts. Així, amb aquest guardó es distingeix la prestació de serveis que Gran Centre fa als seus associats i associades així com el desenvolupament d’activitats innovadores de promoció comercial i atracció de consumidors i consumidores. 

Gran Centre va presentar com a memòria del projecte, un resum de la seva història i campanyes. Gran Centre sempre ha apostat per un model de comerç minorista urbà basat en quatre pilars: ciutat, cultura, comerç i solidaritat. L’associació va néixer el 1995 amb l’objectiu de dinamitzar l’espai públic per promoure l’activitat comercial, contribuint a la projecció d’una marca forta i potent de Granollers. Al 2007 va créixer amb la creació de la Fundació Privada Gran Centre Granollers per reforçar els valors de contribució i la participació social.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir, 20 de març, a Madrid. La presidenta de l’associació Gran Centre, Laura Sabatés, i el membre de la junta, Ferran Martínez, van recollir el guardó acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo. L'entrega va efectuar-la la Secretaria d'Estat de Comerç, Xiana Méndez. El model comercial de Gran Centre ha estat distingit per diverses institucions públiques catalanes com a propi d’una societat i estil de vida.