Fins al 28 de febrer, suma’t a l’equip de voluntariat dels Special Olympics 2023

Granollers serà la seu dels jocs del 30 de març al 2 d’abril

17 de Gener 2023
+
Fins al 28 de febrer, suma’t a l’equip de voluntariat dels Special Olympics 2023

Granollers serà la seu de la 12a edició dels Jocs Special Olympics, que organitza la Federació ACELL- Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Granollers. La ciutat ja va acollir la 4a edició dels Jocs l'any 1994.

El voluntariat és una de les peces clau per a l'èxit de qualsevol esdeveniment esportiu; un ajut desinteressat que esdevé imprescindible per al bon funcionament i desenvolupament dels Jocs. Per això, fins al 28 de febrer està en marxa una campanya per reunir les 600 persones voluntàries per donar suport en diferents àrees d'actuació: les competicions esportives, la Fira dels Jocs, acompanyament de les delegacions d'esportistes foranes; cerimònies d’inauguració i de cloenda dels Jocs, tasques administratives, punts d’informació... Tots els voluntaris i voluntàries rebran una formació general en línia i de manera individualitzada, així com una d’específica de manera presencial, 15 dies abans de l’inici dels Jocs.

La crida va dirigida a majors de 18 anys, però també hi poden participar joves de 16 i 17 anys amb el permís dels pares. Si vols ser voluntària, et pots inscriure en línia a les webs de la Federació ACELL, dels Special Olympics Catalunya i de l’Ajuntament de Granollers, en aquest enllaç: https://bit.ly/SpecialOlympics2023. També pots fer-ho presencialment al Servei d’Esports (Jaume Camps i Lloreda, 1. Edifici Can Puntes).