Fem Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers adaptada

Del 21 al 29 d'agost

29 de Juny 2021
+
Presentació del model de la Festa Major de Blancs i Blaus 2021, a Roca Umbert. Foto: T.T

Aquest 2021, malgrat que encara estem en una situació epidemiològica marcada per les restriccions de la Covid-19, seguint les mesures del moment Granollers recupera els nou dies de festa, i del 21 al 29 d'agost fa la Festa Major de Blancs i Blaus adaptada.

Hi haurà cinc espais principals amb una programació conjunta de concerts de Blancs i Blaus, actes organitzats per la comissió de festa major i els organitzats per les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat. Aquests espais són els parcs de Ponent i de Torras Villà, plaça Barangé, Roca Umbert i Parc Firal.

Aquesta festa major no hi haurà els actes competitius, tot i que es manté la picaresca entre Blancs i Blaus, i per tal de mantenir l'essència de la festa hi haurà un pregó conjunt entre les colles, el Repte, moment de «pique» en el que Blancs i Blaus es repten i l'últim dia hi haurà un veredicte simbòlic.
Per poder participar en els actes i concerts caldrà fer reserva prèvia de les entrades que són gratuïtes, però que cal adquirir, a partir del 22 de juliol a www.blancsiblaus.cat.

I enguany torna la botiga de la festa major però en format en línia. Mocadors, samarretes i tot el marxandatge es podrà consultar en un catàleg a la web i fer les compres. La recollida dels productes es farà a la Sala Francesc Tarafa del 20 al 28 d'agost.

Amb la voluntat i ganes de recuperar la Festa Major es convida a tothom a posar-se el mocador i tenyir Granollers de blanc i blau quan l'estiu s'acaba i comença a fresquejar.