Els floretistes del Club Esgrima Granollers rebuts a l'Ajuntament

Han obtingut excel·lents resultats en el Criterium Nacional que s'ha disputat a Madrid

20 de Juliol 2017
+
Aquest dijous l'alcalde de Granollers Josep Mayoral i el regidor d'Esports Álvaro Ferrer han rebut a la Sala de Plens quatre joves floretistes del Club Esgrima Granollers. Es tracta de Sofia Tellez i Lluc Puig, que van aconseguir l'or en la categoria de floret de menors de 12 anys, i Jaume Vidal, que també va ser el campió en la categoria de menors de 10 anys en el Criterium Nacional d'Esgrima celebrat recentment a San Lorenzo del Escorial (Madrid). A més, Marwa Karim també va ser medalla de plata en categoria de menors de 12 anys.
Els altres tres participants del club, Biel Pascual, Adrián Puente i Jan Pérez, també van demostrar un bon nivell a la competició, tot i que per a alguns era la seva primera cita d'aquest nivell.

El Club Esgrima Granollers, que va viatjar a Madrid gràcies al patrocini de Fraikin, ha destacat "la bona generació de joves floretistes granollerins", que en tres anys d'existència del club han aconseguit 11 títol de campions del Criterium i 3 medalles de plata. Lluc Puig ha aconseguit tres títols –un cada any–, i Sofia Tellez i Marwa Karim, dos ors cadascuna i una medalla de plata.