Els centres cívics ofereixen tallers en línia gratuïts cada setmana

La programació comença dilluns, 20 d'abril, a través de la xarxa Facebook

17 d'Abril 2020
+
Programació de la setmana del 20 al 24 d'abril
La Xarxa de Centres Cívics ha dissenyat una programació en línia per a les properes setmanes, amb vídeos que es podran veure gratuïtament a través del Facebook d'aquests equipaments socioculturals.
 
Són un total de 18 propostes que s'aniran donant a conèixer setmana a setmana, des del dilluns, 20 d'abril, fins al 15 de maig. Cada dia (els vídeos es pengen a les 12 del migdia) hi haurà una proposta diferent dels àmbits de cuina, salut i benestar, expressió i creativitat, recursos i activitats per a nens i nenes. Tothom podrà gaudir d'aquests vídeos, a:  https://www.facebook.com/CentresCivicsGranollers/ en el moment que vulgui. 

 Al llarg de les quatre setmanes, les persones que es connectin podran aprendre a cuinar plats com gambes tai amb arròs de gessamí i pastís de formatge (cheesecake) de llimona; també es farà un taller d’aquarel·la i un altre de dibuix; es donaran nocions bàsiques per poder treure laveu i entonar una cançó al taller de cant; es farà ioga en cadira (2 nivells); s'aprendran tècniques de respiració conscient i a fer la salutació al sol de ioga; tònic facial natural per a pell greixosa; bosses de nanses amb samarretes; es donaran consells per tenir una bona convivència amb el nostre gos durant el confinament; i consells per treballar la memòria a casa. Per als infants, s'ofereixen tallers en línia per aprendre a cuinar lasanya vegetal, origami (papiroflèxia) i llibres mòbils o pop-up.

 A més, des de centres cívics es fa una crida a compartir les fotografies del que cuinem (#ituquecuines) i les del confinament (#confinamentgranollers), per tal de fer-ne una exposició col·lectiva que permeti documentar com estem passant aquests dies i també quina és la imatge de la ciutat, en una activitat conjunta amb l'Associació Fotogràfica Jaume Oller.