Els Centres Cívics de Granollers celebren el final de curs i obren les inscripcions per a l’estiu

Les inscripcions per als cursos i tallers d’estiu seran de l’1 de juny a les 16 h al 16 de juny a les 21 h

22 de Maig 2023
+

 Amb l’inici del mes de juny la Xarxa de Centres Cívics de Granollers celebrarà el final de curs i obrirà les inscripcions per als cursos i els tallers de l’estiu. Els grups de cursos i tallers de cada centre cívic faran La Mostra d’allò que han après i viscut aquest curs per mitjà d’exposicions, demostracions i altres activitats al llarg del mes de juny. I també faran un berenar a cadascuna d’aquestes trobades. El 2 de juny a les 18.30 h serà el torn del Centre Cívic de Can Gili; el 8 de juny a les 18 h, del de Palou; el 9 de juny, a les 17.30 h, del Jaume Oller, i, a les 18.30 h, del Nord; i el 20 de juny, a les 18 h, del de Can Bassa.

 

Les inscripcions per als cursos i tallers d’estiu seran de l’1 de juny a les 16 h al 16 de juny a les 21 h a www.granollers.cat/centrescivics i presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics de Granollers. Les activitats d’estiu a la Xarxa de Centres Cívics giraran sobre salut i benestar, expressió i creativitat, expressió i moviment, cuina i pastisseria, anglès per viatjar i per mantenir converses i recursos per tenir una llar sense tòxics.

 D’aquests blocs temàtics destaquen activitats com un concert participatiu de mantres i meditació, aquarel·la botànica, urban sketching, joieria en macramé, iniciació al twerk i booty dance, teatre de carrer, cuina crudivegana, moktails d’estiu, cuina tailandesa, arrossos d’estiu, un tast de cervesa artesana, l’hort i el jardí a l’estiu i com tenir una llar sense tòxics elaborant i fent servir productes de neteja alternatius i zero waste. No hi faltaran ni continguts de cultura digital ni aquelles disciplines habituals per al bé del cos i de la ment, com ara diversos tipus de ioga, meditació, Shaolin kungfu, pilates, zumba o taitxí. Per conèixer què és cada contingut, qui els imparteix, on es fan i quins horaris i preus tenen es pot consultar l’oferta sencera a www.granollers.cat/centrescivics.

Els cursos i tallers d’estiu als centres cívics de Granollers començaran el 26 de juny i acabaran a finals de juliol.