Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Trobareu tota la informació actualitzada a la web municipal

21 de Desembre 2017
+

Aquest dijous 21 de desembre 43.399 granollerins i granollerines podran exercir el seu dret a vot a partir de les 9 del matí, quan s'obriran les portes dels 30 locals de la ciutat on es distribueixen les 67 meses electorals. Les seus electorals estaran obertes fins a les 8 del vespre.

A les eleccions autonòmiques 2017 concorren un total de 10 candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Popular / Partido Popular, Partit Animalista contra el Maltractament Animal, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Esquerra Republicana- Catalunya Sí, Diàleg Republicà, Candidatura d'Unitat Popular, Catalunya en comú - Podem, Junts per Catalunya i Recortes Cero-Grupo Verde.

Canvis de local electoral

En aquests comicis, es modifiquen dos locals electorals. D'una banda, el Centre de Salut Mental Benito Menni no serà col·legi electoral, sinó que la votació es farà a l'Arxiu Comarcal del Vallès Oriental (c. de l'Olivar, 10). De l'altra, tampoc es votarà en el Local Municipal Lledoner, sinó que es farà en el local de l'Associació de Veïns Can Mònic (c. de Puig i Perucho, 2).

Seguiment de la jornada electoral

El gabinet d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de Granollers informarà del desenvolupament de la jornada electoral. Es donarà a conèixer el percentatge de participació a  les eleccions autonòmiques, amb dos avançaments —a les 13 h i a les 18 h—, i es facilitaran els resultats de l'escrutini a mesura que es vagin produint. Podreu seguir les dues actualitzacions a la pàgina principal del web municipal, www.granollers.cat.

Darrers comicis
La participació de l'electorat a les eleccions autonòmiques de 2015 va ser del 77,61% i es van emetre 32.896 vots.

ELECCIONS 2015ELECCIONS 2012