El pregó de Carme Climent enceta la 69a Fira i Festes de l'Ascensió

La pregonera ha participat abans a la recepció a l'Ajuntament

28 de Maig 2019
+
Carme Climent ha fet el pregó de l'Ascensió 2019 (Foto: T. Torrillas)
Aquest dimarts 28 de maig s'ha fet a la Sala Tarafa la lectura del pregó de la 69a edició de la Fira i Festes de l'Ascensió, per part de Carme Climent López, infermera granollerina amb una trajectòria professional de més de 40 anys en els camps assistencial, de gestió i direcció sanitària, i acadèmic. Actualment jubilada, desenvolupa un voluntariat de suport a la criança per a pares i mares novells.
 
Carme Climent ha estat rebuda per part dels representants municipals a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'honor. A continuació, ha començat l'anada al pregó, la cercavila amb els gegants Esteve i Plàcida que han acompanyat la comitiva fins a la Sala Tarafa. La pregonera ha parlat dels seus inicis laborals, del seu pas per la gestió i direcció sanitària a l'ICS, on va viure en primera persona la transformació de la sanitat pública, i dels seus records de l'Ascensió de la seva infantesa.  
 
Consulta aquí tota la informació sobre la 69a edició de la Fira i Festes de l'Ascensió i el text del pregó de Carme Climent