El mercat del dissabte de la plaça de la Corona se suma al cap de setmana Benvinguts a Pagès

Es faran activitats com un tastet d'embotit, una xerrada sobre nutrició saludable i tallers infantils de mató i d'extracció de la mel

28 de Maig 2019
+
Aquest dissabte, 1 de juny, el mercat del dissabte se suma a la iniciativa Benvinguts a Pagès amb activitats i tallers gratuïts oberts a tothom. Entre 11 i dos quarts de 2, s'oferiran fins a sis propostes a l'entorn de l'elaboració dels productes naturals que es poden trobar en aquest mercat de productors ecològics i de proximitat. 
 
A les mateixes parades, es podran fer tastets de tapenade i embotit (de 12 a 12.30 h); a la carpa 1, una nutricionista explicarà als més petits la piràmide dels aliments i en què consisteix una alimentació sana i equilibrada (d'11 a 12.30 h); i es farà una mostra del procés d'extracció de la mel i un tast de tres tapes amb aquest ingredient (de 12.30 a 13.30 h); a la carpa 2, hi haurà un taller de mató en què nens i nenes es podran emportar el mató elaborat per ells mateixos (d'11 a 12.30 h); i un altre també per a infants per aprendre a preparar el substrat i trasplantar una maduixera, amb decoració del test i tast de maduixes inclòs (de 12.30 a 13.30 h). 
 
Benvinguts a Pagès és un programa organitzat per la Fundació Alícia i la Generalitat de Catalunya. Per quart any, durant el proper cap de setmana 1 i 2 de juny es proposen portes obertes a activitats del sector agrari i alimentari de tot Catalunya, amb una oferta d’allotjaments i altres activitats com les que s'oferiran dissabte al mercat de la Corona.