El joc d'enginy i llengua "Endevina-la!" torna als comerços de Granollers

La proposta comptarà amb dues edicions a la ciutat, una als establiments de Comerç de Dalt, del 8 al 31 d’octubre, i una altra a la fira de l’Ecogra, els dies 4, 5 i 6 de novembre

04 de Octubre 2016

Dissabte 8 d'octubre es posa en funcionament, als comerços de la zona nord associats al Comerç de Dalt, el joc ”Endevina-la!”, el joc de llengua i enginy organitzat pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació Comerç de Dalt i l’Oficina de Comerç de Granollers Mercat Granollers Mercat.

El joc pretén promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica i engrescadora i propiciar que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc d'enginy. La proposta es durà a terme entre el 8 i el 31 d'octubre a una cinquantena de comerços de Granollers associats a Comerç de Dalt (localitzats a la zona nord de Granollers: c. Joan Prim, c. Girona, passeig de la Muntanya i voltants). Cada establiment tindrà en un lloc visible un cartell amb un dels jeroglífics del concurs i les butlletes corresponents perquè els clients les emplenin amb la solució. 

El dia 4 de novembre, a les 8 del vespre, a l’estand de "l’Endevina-la!" de la Fira de l’EcoGra -que es farà al carrer de Joan Prim entre el 4 i el 6 de novembre-, es farà el sorteig públic per conèixer els guanyadors del joc. Hi haurà quatre premis: una cistella de productes infantils que se sortejarà entre els encertants menors de 12 anys; un xec regal de 20 € que se sortejarà entre tots els participants; un xec regal de 30 € entre els encertants adults;  i un xec regal de 60 € entre els adults que hagin resolt més jeroglífics. 

D'altra banda, durant els dies de la fira de l'EcoGra, del 4 al 6 de novembre, cada estand disposarà d'un cartell amb un jeroglífic i hi haurà, a més, un estand de l’"Endevina-la!" perquè els assistents a la fira puguin dipositar les butlletes. Els participants al joc durant la fira també entraran en un sorteig de productes que es farà el mateix diumenge en què finalitza l'EcoGra.