El Festival Musik N Viu escalfa motors

L’esdeveniment es celebrarà els dies 28 i 29 de juny i 12 i 13 de juliol. També tornarà l’edició del Kids per al públic familiar, el 15 de juny

06 de Març 2019
+
Fotografia d'una edició anterior. Autor: Pol Verdés

Sota el lema Porta a l'estiu Granollers es prepara per viure la 15a edició del Festival Musik N Viu, el certamen de música en directe a l’aire lliure de l'estiu. El Festival conservarà el format de quatre dies agrupats en dos caps de setmana: 28 i 29 de juny, al parc Torras Villà, i 12 i 13 de juliol, al Recinte Firal. Aquest esdeveniment, que es celebra anualment amb l'arribada del bon temps, té l'objectiu d'oferir un espai d'oci nocturn als joves. 

Prèviament, un parell de setmanes abans, tornarà el Festival Musik N Viu Kids, el festival pensat per a nens i nenes. Enguany la 7a edició de concerts i activitats infantils tindrà lloc el dissabte 15 de juny a la plaça de l’Església. 

La pàgina web del Musik N Viu i del Kids ja està oberta i a mesura que s’acosti la data s’actualitzarà amb informació dels grups i es donaran a conèixer els detalls del programa. També podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes socials Facebook (@musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers) amb l'etiqueta #ViulamusiKNViu.

El Festival està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, i quatre entitats de la ciutat: Jovent Republicà, ASGRAM (Associació Granollerina de Músics), Jovent Ignorat, AUSA (Associació Urbana de Sons i Arts) i Diables de Granollers. Els coorganitzadors del Kids són: els esplais L’Estel del Matí, Esplai Guai! de Palou i Colònies Sant Esteve; l’escola Aula de Música L’Orquestra; i tota la Xarxa de Centres Oberts de Granollers.