Nou mural comunitari a Can Bassa

Durant aquest mes de juny els Centres Cívics de Granollers mostren les activitats i treballs fets durant el curs

14 de Juny 2022
+
Mural a la plaça Joan Oliver

En el marc de les mostres d’activitats i treballs que els Centres Cívics de Granollers han organitzat aquest mes de juny, el Centre Cívic Can Bassa presenta, avui dimarts 14 de juny, a les 18 h a la plaça Joan Oliver, el nou mural que han pensat i creat els veïns i veïnes del barri en el curs d’introducció a l’expressió plàstica i la intervenció urbana. Aquest projecte ha comptat amb el suport de l’Hermandad del Rocío i l’AVV de Can Bassa, i la col·laboració de l’entitat Erol urbà, que s’ha encarregat de fer la dinamització artística amb perspectiva comunitària.

El nou mural, que ha comptat amb la participació d’una setantena de persones de totes les edats, mostra un antic Lledoner com a representació de la unitat del barri, i també hi apareixen les paraules «Orgull» i «Família» en representació dels sentiments que el barri desperta als veïns. Avui, després de la presentació del mural s’estrena el vídeo documental del procés i les vivències dels participants, realitzat per Erol Urbà.

Els Centres Cívics de Granollers han organitzat una mostra d'activitats, classes obertes i exposicions del treball fet als cursos, tallers i grups dels centres durant el curs. Aquestes mostres han servit per donar a conèixer la programació dels Centres Cívics i donar valor al treball fet per les usuàries i usuaris. De cara a l’estiu, la Xarxa de Centres Cívics de Granollers ofereix una programació de cursos entorn la cuina, la creativitat i expressió, la salut i benestar i recursos útils. Pots consultar totes les activitats a https://www.granollers.cat/centrescivics.