Dos partits igualats i una victòria clara de França en el segon dia de ronda principal al Mundial

La campiona olímpica França segueix guanyant tots els seus partits

10 de Desembre 2021
+

Igualat partit el que van oferir des de bon principi Eslovènia i la Federció d'Handbol Russa que va acabar amb 26-26, en el primer partit del Grup 1 de la Main Round disputat al Palau d’Esports. Amb aquest marcador el conjunt rus continua inviecte i suma 5 punts mentre que Eslovènia es queda amb 3 punts però encara amb possibilitats d'entrar a quarts de final.

El segon partit de la tarda va ser el duel balcànic entre Montenegro i Sèrbia, que van dominar les montenegrines bona part del partit però que van acabar perdent en els últims minuts (25-27).

En l'últim partit del dia França es va imposar sense problemes a Polònia per 26-16. L'aparició d'Allison Pineau a la segona part va revolucionar el matx i li va donar el triomf a les franceses.

Els partits d'ahir vam comptar amb la presència de les Joan Solans i Ferrer i Guàrdia, els alumnes de secundària de l'Escola Pia i de l'Institut Antoni Cumella.