Diversos establiments i productors de fruita i verdura ofereixen l'opció de portar la compra a casa

Al Blog de Productes de Palou i al web del Consell Comarcal del Vallès Oriental s'hi poden trobar els productors locals que fan venda directa

07 d'Abril 2020
+
Amb motiu de la situació d’alerta provocada pel COVID-19 es van deixar de celebrar, fins a nou avís, els mercats del dijous i del dissabte a Granollers. No obstant això, paradistes de fruita i verdura, d'un i altre mercat, ofereixen poder comprar en línia els seus productes i portar-los a domicili. Sempre és una bona opció consumir productes de proximitat però especialment en aquests moments cal donar suport al teixit productiu del territori. Es pot fer a través d'aquest enllaç del Blog de Productes de Palou, on hi trobareu específicament productors que venen a mercats de Granollers o a mitjançant el mapa publicat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental on hi ha els productors de la Xarxa Productes de la Terra de la comarca.
 
D'altra banda les diferents associacions de comerciants de Granollers també ofereixen servei a domicili a través dels seus canals: 
 
Associació de Comerços Sota el Camí Ral. https://www.facebook.com/comercral
Centre Comercial Ramassar Nord. http://elramassar.com
Comerç de Dalt. http://comercdedalt.cat
Gran Centre Granollers. https://grancentre.com
  
El Mercat Municipal de Sant Carles promou el seu producte fresc
 El Mercat Municipal de Sant Carles també està promovent amb el lema "Ara més que mai, recorda't del teu mercat" la venda dels seus productes frescos al mercat mateix o oferint portar la comanda a casa o tenir-la a punt només per recollir-la. Recordem que el seu horari és de dilluns a dijous, de 8 a 13 h; divendres, de 8 a 15 h i dissabtes, de 8 a 13 h. En el Mercat de Sant Carles s'han extremat les mesures higièniques i uns rètols recorden la necessitat de mantenir la distància de seguretat i evitar els contactes físics. També recomanen el pagament amb targeta de crèdit.