Diumenge, visites guiades a la nova exposició permanent "Tu investigues!" del Museu de Ciències Naturals

Pensades sobretot per al públic familiar, l'activitat permetrà descobrir la tasca que fans els investigadors de la Tela

17 de Gener 2019
+
"Tu investigues" es pot visitar de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenge d'11 a 14 h
Després de la inauguració dissabte passat de "Tu investigues!", la nova exposició permanent del Museu de Ciències Naturals (MCN), aquest diumenge al matí s'hi han organitzat dues visites guiades pensades, sobretot, per al públic familiar (amb infants a partir de 6 anys).
 
Emmarcades al programa Diumenges de Ciència, començaran a les 11 i a les  12, i permetran descobrir, al llarg d'una hora, curiositats com ara saber què ha menjat un depredador a partir d’una egagròpila, o com és una cova per dins i quins animals hi viuen. 
 
Les persones interessades poden apuntar-se a través de l'adreça: reserves@museugranollersciencies.org o bé al telèfon 93 870 96 51 (de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenge d'11 a 14 h).
 
"Tu investigues!" apropa la tasca dels investigadors del MCN d'una manera atractiva, entenedora i amb rigor científic. Durant la visita es podran descobrir els secrets que amaguen les quatre àrees de treball del museu: papallones, amfibis, ratpenats i petits mamífers.
 
Els animals es representen amb dibuixos hiperrealistes, situats en el seu propi ecosistema, reproduït de manera molt fidel i a mida real. La mostra s'acompanya de vídeos, sons d'animals i projeccions en tres dimensions, amb l'objectiu de despertar la curiositat, sobretot, dels més petits. 
 
 
Museu de Ciències Naturals 
C. Palaudàries, 102, Granollers 
Horari: de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenge d'11 a 14 h
Preu de la visita guiada: 
Entrada infants menors de 12 anys: 1 euro (sempre, acompanyats)
Adults: 3 euros