Diumenge 8 de maig, acte central de celebració dels 90 anys del Club Bàsquet Granollers

L'entitat anuncia que es penjarà la samarreta de Joan Creus al pavelló del carrer Girona

26 d'Abril 2022
+

El Club Bàsquet Granollers naixia el 6 de març de 1932, un equip femení disputava el primer partit de bàsquet a la ciutat. Ho feia sobre la terra del camp de futbol contra la UD Sans, amb qui va perdre per 6 a 14. Des d'aleshores han passat noranta anys i el club ha preparat un seguit d'activitats que culminaran amb l'acte central el diumenge 8 de maig. El pavelló de bàsquet del carrer Girona acollirà a les 16 h el partit d'ascens a la lliga EBA, tot seguit tindrà lloc la presentació dels 35 equips de l'entitat formats per 407 jugadors i jugadores. El Club Bàsquet Granollers és un dels que té més equips de Catalunya.

Joan Nadal, president del Club Bàsquet Granollers, ha explicat en roda de premsa a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers que el moment culminant de la celebració serà quan "penjarem la samarreta de Joan Creus al pavelló. Ens ha semblat un bon moment. Té un significat especial i que ens fa identificar amb el club bàsquet del present i del passat i que és una figura que aglutina totes les persones i generacions vinculades al club."

Joan Creus va ser jugador del Granollers des de 1977 fins a l'any 1993. En Joan Creus és una persona emblemàtica dels millors anys del club, que no ha perdut la relació amb l'entitat i que té uns valors que representen diverses generacions. Penjar la samarreta de Joan Creus al pavelló del carrer Girona és "un honor i em fa molta il·lusió" així ho ha explicat l'emblemàtic jugador que ha dit que "sempre considero Granollers com casa meva".

La presentació ha finalitzat amb la intervenció de l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, que ha tingut paraules d'agraïment al club i de felicitació per la trajectòria i iniciativa del Club Bàsquet Granollers.