Dissabte se celebra La Lluïda, la festa de Palou

Amb activitats durant tot el dia per a totes les edats

10 de Juliol 2018
+
Cartell de La Lluïda, una festa que vol recuperar l'esperit de l'antiga Festa Major de Palou
Dissabte, 14 de juliol, se celebra La Lluïda. Festa de Palou, una festa que pretén recuperar, segons els impulsors, l’esperit de la desapareguda Festa Major de Palou. 
 
Durant la jornada s'han organitzat diferents activitats. Hi haurà una passejada cultural amb la historiadora Cinta Cantarell (10 h); un vermut musical amb Guillem i Paco i el concert Confesiones;i l' actuació de l'Esbart Dansaire de Granollers (12 h). Els més petits també hi tindran el seu espai, amb activitats infantils proposades per l’Esplai Guai de Palou (16 h),  gimcana, berenar i l'espectacle La gran festa, amb la companyia de pallassos En Joangi i la Tina (18 h). Al vespre (20.30 h), els músics Joan Garriga (ànima de Dusminguet i La Troba Kung-Fú) i Madjid Fahem (guitarrista de Manu Chao) seran els caps de cartell d'un concert protagonitzat per músics vallesans, en què també tocaran Magret de Paco (rock), Golíat (metall)  i Dj Barretina Sound System.  Hi haurà botifarrada popular amb opció de menú vegetarià. 
 
La festa tindrà lloc a les antigues Escoles de Palou (passeig del Dr. Fàbregas, 43) , i la promou la comissió La Lluïda, amb el suport de  l'AV de Palou, el Centre Cívic Palou i l'Ajuntament. Totes les activitats són gratuïtes