Dissabte, el grup La Belluga enceta el Festival Musik N Viu amb un concert familiar

A partir de les 5 de la tarda, a la Porxada, hi haurà taller infantil d'instruments i un cercle de percussió amb el musicòleg Pau Gimeno

08 de Juny 2017
+
El grup d'animació La Belluga oferirà aquest dissabte, 10 de juny, a dos quarts de 8 del vespre a la Porxada, l'espectacle Anem de festa, una proposta dinàmica, interactiva i plena d'energia. L'actuació completarà la tarda dedicada als infants que les entitats d'educació en el lleure Esplai Guai! de Palou i Estel del Matí han preparat en ocasió del Musik N Viu Kids. 
 
L'activitat començarà a les 5, amb una cercavila, un taller de construcció d'instruments i una timbalada. Després, els nens i nenes i tothom que ho vulgui podrà participar en un cercle de percussió amb la guia del musicoterapeuta Pau Gimeno. El ritme farà de nexe d'unió i facilitarà la comunicació entre els participants.  
 
Aquesta primera actuació enceta la 13a edició del Festival Musik N Viu,  que continua el dissabte 17 de juny (22 h) amb l'Off festival que proposa l'Associació Granollerina de Músics (ASGRAM) a la sala de concerts Nau B1 de Roca Umbert. Hi actuaran  The Crab Apples, cap de cartell, que presentaran el seu darrer EP, Hello Stranger; el granollerí Albert Lax amb el seu primer disc, The Deepest String; la banda de pop rock Tòpics i els granollerins Firstmen, guanyadors de la darrera edició de l'I [És] Música.    
 
El 30 de juny i 1 de juliol, i el 7 i 8 de juliol, el Parc Firal acollirà les  quatre nits de concerts gratuïts del MNV amb el segell de les diferents entitats organitzadores: Jovent Ignorat, ASGRAM, Diables i  AUSA -Associació Urbana de Sons i Arts.