Del 17 al 28 de novembre: xerrades, espectacles i activitats amb motiu del 25N

L’acte central es farà el dissabte 26 de novembre a les 11.30 h a la plaça de la Porxada

14 de Novembre 2022
+
Granollers commemora un any més el 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes

Granollers commemora un any més el 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, amb un programa d’activitats coordinat pel Centre per la Igualtat i Recursos per a Dones (CIRD). Del 17 al 28 de novembre hi haurà una desena de propostes per promoure la reflexió i la sensibilització de la ciutadania.

Les activitats començaran el dijous 17 de novembre amb el xou «A vueltas con los amores» d’Isa Duque, la mediàtica PsicoWoman. Serà a les 18 h al Teatre Auditori de Granollers i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a www.granollers.cat/igualtat. Duque oferirà l’endemà un altre monòleg en l’acte de presentació de la campanya de prevenció «Des del món educatiu actuem vers les violències masclistes» que s’ha treballat a diversos centres de secundària.

Les activitats inclouran també diverses xerrades, taules rodones, tallers i accions creatives a diferents espais. A més, el dimarts 22 de novembre, a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es farà la presentació del Protocol de prevenció i abordatge de les violències sexuals en les instal·lacions esportives municipals.

El mateix divendres 25 de novembre, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament faran la presentació de l’estadística judicial sobre violència masclista a la comarca l’any 2021. Serà a les 10 h a la Sala Tarafa i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a www.granollers.cat/igualtat

L’acte central del 25N a Granollers serà el dissabte 26 de novembre, a les 11.30 h a la plaça de la Porxada, i es farà en col·laboració amb la Taula d’igualtat de gènere de Granollers. L’acte consistirà en la lectura del manifest en commemoració del 25N i acció teatral «El crim dels llençols blancs» a càrrec de la Cia. La Mayéutica.

Consulta totes les activitats a: www.granollers.cat/igualtat