Del 16 de gener al 3 de febrer, inscripcions a la programació de centres cívics

S’ofereixen més d’una vuitantena de cursos, tallers i activitats diverses distribuïdes en les diferents àrees

10 de Gener 2023
+
Del 16 de gener al 3 de febrer, inscripcions a la programació de centres cívics
Torna la programació de centres cívics per als propers mesos. S’ofereixen més d’una vuitantena de cursos, tallers i activitats diverses distribuïdes en les diferents àrees de salut i benestar, expressió i creativitat, expressió i moviment, terra i fogons, recursos, fotografia i cultura digital, i activitats per a infants i joves. 

Destaquen les xerrades gratuïtes d'economia social i solidària, els tallers d'horticultura ecològica, de dibuix i manga, d'enquadernació holandesa o tècniques de dibuix i pintura. En l'àmbit de salut i benestar trobem la marxa nòrdica, twerk i booty dance. En l'apartat de terra i fogons hi ha diverses opcions com: alimentació antiinflamatòria, truites farcides, tast de formatges italians i de vins sorprenents, cuina vegana d'aprofitament o postres tradicionals actualitzats.

Inscripcions

El termini per inscriure’s és del 16 de gener al 3 de febrer i es pot fer presencialment a qualsevol dels cinc equipaments de la xarxa (Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller o Nord) o en línia a: granollers.cat/centrescivics_inscripcions