Continuen les activitats del programa "Alesplaces!"

Durant els propers dies la plaça de Joan Oliver serà l'escenari de quatre activitats

12 de Juny 2018
+

La programació "Alesplaces!" 2018, iniciada el passat més de maig, proposa 7 activitats repartides en 12 dies. "Alesplaces!" és un programa municipal transversal  en què participen entitats de lleure, centres oberts, col·lectius de joves, centres educatius, i agents educatius, socials i culturals, amb l'objectiu d'enfortir els vincles entre la ciutadania i les entitats locals, i de promoure les places com a espai de relació i cultura. 

Totes les activitats són de tarda i gratuïtes i, en aquesta edició,  s'han programat a la plaça de Joan Oliver i al parc de la Mediterrània. Encara resten 4 activitats que es faran a la plaça de Joan Oliver:

- Dimecres 13 de juny de 18 a 20 h: Maqueta, recicla ...i acció! Dona forma a les teves idees, construeix amb objectes oblidats i reinventa la plaça.

- Dijous 14 de juny de 18 a 20 h: Fotoplaça, tallers de fotografia participativa. Vine i participa a una gimcana fotogràfica  amb el teu mòbil. Seràs un observador reporter de la vida a la plaça. Que no se t’escapi res! 

- Dimarts 19 de juny de 18 a 19.30 h: Alespissarres! Vine a dibuixar, escriure, imaginar la plaça. Hi haurà pissarres gegants i guixos de colors per a tothom.

- Dimecres 27 de juny de 18 a 20 h: Fes-te la plaça! Festa final d’alesplaces! Podràs descobrir tot allò què ha passat durant aquests dies, en les diferents activitats. 

Podeu trobar més informació a: http://wp.granollers.cat/alesplaces/