Arriben els DiverDivendres i obre les portes el Petit Oller

11 de Octubre 2023
+

Aquest mes comença la 8a edició dels DiverDivendres, la programació familiar d’activitats gratuïtes que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Granollers. La programació consta de 4 propostes adreçades a famílies amb infants de fins a 11 anys, entre els mesos d’octubre de 2023 i gener de 2024, amb una activitat cada mes en algun dels equipaments de la xarxa.

La primera activitat serà Divercrea -20 d’octubre, 17.30 h, Centre Cívic Nord-, on les famílies podran desenvolupar la seva creativitat construint cistelles de cartró per a bicicletes amb formes d’animals. El taller anirà a càrrec de Maraki i està pensat per a famílies amb infants de 4 a 10 anys. La segona activitat serà Diverxocolata -17 de novembre, 17.15 h i 18.30 h, Centre Cívic Palou-, un taller de bombons indicat per a famílies amb infants de 3 a 5 anys i de 6 a 11 anys (es faran dos grups per edats)i que anirà a càrrec d’Elena Matencio. La tercera trobada serà Diveremocions -15 de desembre, 17.15 h, Centre Cívic Jaume Oller- on els participants faran volar la imaginació i dibuixaran i pintaran personatges més enllà de la representació en blau o rosa segons el gènere. Aquesta activitat s’adreça a famílies amb infants de 3 a 5 anys. I la quarta i última activitat porta el nom de Diverioga -19 de gener de 2024, 17.30 h, Centre Cívic Can Bassa- i és un taller a càrrec de Mar Martos per aprendre a gaudir dels beneficis de la ioga per al cos i la ment, per fer en família amb infants de 3 a 8 anys.

Els detalls de la programació i de les inscripcions es poden consultar aquí.

I l’espai familiar El Petit Oller, pensat per al joc i la relació d’infants de fins a 3 anys i les seves famílies, ha tornat a obrir les portes al Centre Cívic Jaume Oller (carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 47) fins al 19 de juny. El Petit Oller és obert els dilluns i els dimecres de 16:00 a 18:00 h i és d’entrada lliure.

El Petit Oller és un lloc on fer comunitat i compartir experiències al voltant de l’educació i la criança dels més petits, en un entorn segur. Puntualment ofereix activitats lúdiques i educatives. Per informació i inscripcions, les famílies es poden adreçar al mateix Centre Cívic Jaume Oller.