Lliurats els premis del Concurs SobrePantalles 2017

Els nois i noies dels centres oberts i de la UEC del Centre Vallès, entre els guardonats

15 de Desembre 2017
+
El veredicte del 5è Concurs SoprePantalles es va fer a l'espai de relació del Gra.
Dijous a la tarda es van lliurar els premis del 5è Concurs SobrePantalles a l'equipament juvenil del Gra, una iniciativa municipal del Servei de Salut Pública i Consum, i del Centre d'Informació i Recursos per a Dones, CIRD. En aquesta ocasió, els vídeos havien d'abordar el respecte a la diversitat sexual i de gènere. S'hi han presentat 8 treballs. 
 
El jurat, format pels tècnics municipals Isidre Plaza, Laia Porta, Ariadna Estany, David Pérez, Anna Sellarès i Núria Jubany, ha atorgat tres premis en la categoria de fins a 14 anys als nois i noies dels centres oberts Sud, Font Verda i Ponent, valorats respectivament en 175 €, 75 € i 50 €. En la categoria de 15 a 18 anys, s'han premiat els treballs del grup Untrosdevenus (200 €) i la UEC 2 -Unitat d'Escolarització Compartida del Centre Vallès (100 €). En la categoria de majors de 18 anys, el premi ha resultat desert. 
 
El Concurs SobrePantalles es proposa sensibilitzar i implicar adolescents i joves en l’ús responsable de les TIC, i contribuir a assolir unes relacions equitatives i igualitàries entre nois i noies en aquest àmbit. Forma part del projecte de tipus preventiu SobrePantalles de foment de l'ús moderat i crític de les tecnologies de la informació i la comunicació.  
 
Podeu veure els vídeos que s'han presentat aquí.