Aquest divendres comença Elles Dirigeixen, el cinefòrum amb perspectiva de gènere

Entre setembre i novembre, s'hi projectaran "Bar Bahar" ("Entre dos mundos"), "Las inocentes" i "La estación de las mujeres"

19 de Setembre 2017
+
Divendres, 22 de setembre, comença la 10a edició del cicle Elles Dirigeixen, organitzat pel Centre d'Informació i Recursos per a Dones de l'Ajuntament, el CIRD. S'hi projectaran tres films amb perspectiva de gènere de tres realitzadores internacionals.
 
L'activitat inclou un cinefòrum posterior dinamitzat per Rosa M. Palencia, doctora en comunicació audiovisual, que des dels inicis del cicle s'ocupa d'enriquir i guiar el debat amb el públic, des de la seva condició de professora de cinema a la UAB i especialista en cinema fet per dones.
 
El títol que encetarà el ciclé és Bar Bahar (Entre dos mundos, 2016), una producció israeliana de Maysaloun Hamoud. Seguiran la francesa Las inocentes (2016), d’Anne Fontaine (20 d’octubre); i La estación de las mujeres (2016), una pel·lícula índia de la realitzadora Leena Yadav (10 de novembre).
 
Els films es projectaran al Centre Cultural (c. Joan Camps, 1, Granollers), en dues sessions, a les 19 h (amb cinefòrum) i a les 22 h, en versió original subtitulada. L'activitat es fa en col·laboració amb el Cineclub de  l'Associació Cultural.