Aquest dissabte, acte central del 25N a la plaça de la Porxada

Fins al 28 de novembre, continuen les activitats amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes

23 de Novembre 2022
+
Fins al 28 de novembre, continuen les activitats amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes

Granollers commemora un any més el 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, amb un programa d’activitats coordinat pel Centre per la Igualtat i Recursos per a Dones (CIRD). Les propostes van començar el 17 de novembre i s’allargaran fins al 28 de novembre.

L’acte central de la commemoració del 25N a Granollers serà aquest dissabte 26 de novembre, a les 11.30 h a la plaça de la Porxada, i es farà en col·laboració amb la Taula d’igualtat de gènere de Granollers. L’acte consistirà en la lectura del manifest en commemoració del 25N i acció teatral «El crim dels llençols blancs» a càrrec de la Cia. La Mayéutica.

Una altra de les propostes destacades de la programació del 25N es farà el mateix divendres 25 de novembre. El Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament faran la presentació de l’estadística judicial sobre violència masclista a la comarca l’any 2021. Serà a les 10 h a la Sala Tarafa i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a www.granollers.cat/igualtat

La commemoració del 25N a Granollers

La commemoració del 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, a Granollers inclou una desena de propostes per promoure la reflexió i la sensibilització de la ciutadania. Les propostes inclouen xerrades, taules rodones, accions de carrer i també una instal·lació oberta i participativa a tots els centres cívics de la ciutat.

Consulta totes les activitats a: www.granollers.cat/igualtat