Aquest dilluns dia 3 comencen les obres de reforma al Mercat Municipal de Sant Carles

Implicarà que les cambres frigorífiques i els magatzems es col·locaran al carrer de Sant Jaume en 5 mòduls provisionals, a més del canvi de lloc d'una dotzena de parades del mercat del dijous

30 de Juny 2017
+
Façana del Mercat Municipal de Sant Carles. Imatge d'arxiu
Aquest dilluns dia 3 de juliol comencen les obres que es faran al Mercat Municipal de Sant Carles i que es preveu que durin fins al mes de desembre. Els treballs, que portarà a terme l'empresa Constructora del Cardoner, SA per un import de 760.084,10 €, IVA inclòs, contribuiran a prestar un millor servei a la clientela i a modernitzar aquest mercat que es va construir el 1968. 
 
Les actuacions previstes són les següents: en el soterrani es farà una reforma completa amb noves cambres de refrigeració, magatzems, instal·lacions de clavegueram, telefonia, ventilació, enllumenat i gestió de residus; a la façana, es condicionarà l’entrada de la plaça de la Caserna i es construirà una nova rampa d’accés pel carrer de Sant Jaume. En la planta de venda, es posarà nova il·luminació en els passadissos de la zona de parades; insonorització de la instal·lació de climatització, que serà d'aire calent i fred, i construcció d’uns lavabos adaptats. 
 
Al carrer de Sant Jaume s'eliminaran els contenidors de residus que actualment són al carrer i que amb les reformes s’integren dins del mercat.
 
L'inici de les obres, que començaran per la construcció d'una rampa al carrer de Sant Jaume, comportarà que tres mòduls de cambres frigorífiques i dos mòduls de magatzems ocupin diversos espais a l'entorn del mercat al carrer de Sant Jaume i la plaça de Folch i Torres. A més, també implicarà el trasllat de dotze parades del mercat del dijous d'aquest mateix tram que aniran al carrer de la Princesa.