Aquest dijous torna el mercat només amb parades de fruita i verdura

La totalitat de parades d'alimentació s'incorporarà el dia 21 de maig

12 de Maig 2020
+
Aquest dijous dia 14 de maig es reprèn el mercat del dijous, només amb 33 parades de fruita i verdura, mentre que la resta de parades d'alimentació (ous, xarcuteria, herboristeria, espècies...) fins a un total de 68, s'incorporaran al mercat del dia 21 de maig. Les parades es col·locaran en dues fileres a la calçada de l'avinguda del Parc, entre l'estació d'autobusos i el carrer Vinyamata. Ahir es va fer el sorteig per determinar la ubicació concreta de cada parada en aquesta via. Tot i que l'avinguda del Parc estarà tallada al trànsit pel mercat, l'entrada i sortida de vehicles a l'estació d'autobusos estarà garantida.
Recordem que l'aforament màxim del mercat del proper dijous 14 serà de 170 persones i hi haurà tres entrades i sortides, al nord i sud de l'av. del Parc i a la plaça Barangé. Totes les parades hauran de tenir una mida màxima de 9 m. 
 
El dia 21 de maig podran participar en el mercat totes les parades d'alimentació, 68 que s'instal·laran, a més de a l'avinguda del Parc, a les places Barangé i Pau Casals. L'horari de venda al públic del mercat serà entre les 9 i les 13.30 h i tindrà un horari preferent per a persones majors de 65 anys, que serà de 9 a 10 h. 
 
A més, per dur a terme l'activitat, els/les compradors/es hauran de complir un seguit de mesures higièniques: mantenir la distància de seguretat de 2 m entre persones; no podran tocar els productes alimentaris; caldrà pagar amb targeta bancària, si és possible; i es recomana l'ús de mascaretes. Pel que fa als paradistes, serà obligatori l'ús de guants i mascaretes i les parades caldrà que tinguin entre elles una distància frontal de 6 metres. Un cop a casa, caldrà rentar bé les fruites i verdures.