Amb 870 visitants, el MAC 2017 es consolida com a centre de referència del sector audiovisual

Al llarg dels dos dies, el 14 i 15 de juny, s’han programat un total de 36 sessions en tres espais

16 de Juny 2017
+
Un dels espectaculars efectes de 360 graus que s'han presentat al mercat
El MAC ha recuperat el seu espai com a centre de referència del sector audiovisual i digital, tant per l’augment d’assistents com per l’alt nivell i el gran interès generat de les sessions programades”. Aquesta ha estat una de les reflexions de la regidora de Comunicació i Processos Estratègics de l’ajuntament de Granollers, Alba Barnusell, en la convocatòria amb els mitjans celebrada avui al migdia per tal de fer valoracions del MAC 2017.
 
En aquesta edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, la divuitena, s’han enregistrat gairebé 900 visitants, hi han participat 33 empreses i 4 centres de formació i s’hi han instal·lat 16 espais expositors a l'espai de Fira MAC.
 
A més a més, s’han comptabilitat 105 contactes d’empreses a l’espai Fira MAC, la qual cosa, segons la regidora, “té una gran importància, ja que el MAC es consolida també com a espai de negoci i focus d’activitat econòmica”.
 
Al llarg dels dos dies, el 14 i 15 de juny, s’han programat un total de 36 sessions en tres espais: Nau B1, Plató del Centre Audiovisual i Speech Corner al Fira MAC de la Nau Dents de Serra, de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).
 
Com a novetat, les sessions de la Nau B1 han estat transmeses en directe per streaming i acumulen, actualment, més de mig miler de visualitzacions. En aquest sentit,  Barnusell ha apuntat que “el MAC té un creixement molt important, tant pel que fa als assistents físics com també virtuals i això fa que el certamen augmenti de forma exponencial”.
 
Per a Barnusell, “la relació del sector audiovisual tradicional i de proximitat amb l’àmbit més digital fa que cada any es vagin afegint al MAC públics diferents que es van sumant als ja existents”.
 
El director del MAC, Josep Maria Codina, s'ha mostrat igualment satisfet per l'augment en el nombre de visitants i ha destacat, com a valor afegit del certamen, les sessions que s'han pogut viure en directe per streaming.