5 projectes de Granollers reben el certificat del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals

Els projectes premiats són dels àmbits de la convivència, l’educació, la lectura i la salut públiques

19 de Febrer 2019
+
Acte de lliurament dels certificats

L’Ajuntament de Granollers ha rebut el certificat del Banc de Bones Pràctiques (BBP) dels Governs Locals per cinc projectes que impulsa a la ciutat. Els projectes premiats han estat els següents: 

- En l'àmbit de convivència: "A les places! Educació i convivència a l'entorn de l'espai públic". 

- En l'àmbit de l'educació: "Cultura Emprenedora a l'Escola. Cooperatives i esperit empresarial".

- En l'àmbit de la lectura: "Espai Cuina. Fons gastronòmic i de producte local".

- En l'àmbit de salut: "AFIS Pediàtric. Tractament de l'obesitat infantil" i "Salut i Festa: Punt G. Joves i riscos en l'espai de festa".

El BBP dels Governs Locals és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, que compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya (FCM), i que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. La plataforma és una eina pionera que posa a disposició dels ajuntaments un espai on trobar idees i compartir coneixements per millorar les polítiques públiques i la qualitat dels serveis a la ciutadania. Pel període 2014-2018 el BBP dels Governs Locals ha reconegut les iniciatives i programes de 81 municipis. 

L'alcalde Josep Mayoral, acompanyat de dues treballadores de l'Ajuntament en representació de tots els serveis que han contribuït amb les bones pràctiques presentades, va recollir el certificat en el marc de la conferència sobre innovació democràtica i govern local, organitzada el 14 de febrer per la FMC i la Fundació Pi i Sunyer.