1a Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental

Dissabte, 2 de juliol, d'11 del matí a 11 de la nit, a la plaça de la Corona

28 de Juny 2016
+
Dissabte, 2 de juliol, se celebrarà a la plaça de la Corona, durant tot el dia, la primera edició de la Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte gastronòmic de qualitat i de proximitat.
 
El Vallès Oriental és una de les comarques més actives dins del jove panorama cerveser artesà català, amb diverses empreses que aposten per crear un producte proper i de qualitat. 
 
Aquesta primera edició comptarà amb la presència de sis projectes empresarials i de quatre productors convidats.
 
· Art Cervesers (Canovelles)
· AS Cervesa Artesana (Montornès del Vallès)
· Barret Cerveses (Granollers)
· Catalan Brewery (Mollet)
· Cervesa Sant Jordi (Cardedeu)
· Quana Beer (l'Ametlla del Vallès)
· Simanya (Granera)
· Quer Beer (Berga)
· Tribal Cervesa (Muntanyola)
· La Picarda (Mequinensa)
 
Els visitants també gaudiran de les actuacions musicals en directe dels grups The Kazoo’s (12.30 h), Catfolkin (18.30 h) i DJ Android (durant tot el dia), així com de tastos guiats i jocs de cucanya.
 
A més de les produccions de les cerveseres participants, també s'oferirà un assortiment de tapes pensades per acompanyar les degustacions, i per dinar o sopar.
 
Per completar l’esdeveniment, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de maridatges especials de  tapes i cerveses artesanes de la mostra als cinc establiments col·laboradors: Anònims, menjars i pensars;  Cervesa Sobre Tot; L’Olla bar; La Llúpola; i The Marlen).
 
La 1a Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental té el suport de l'Ajuntament a través de Granollers Mercat.