«Jove, què vols?», una enquesta per recollir el punt de vista dels adolescents i joves de la ciutat

La iniciativa forma part de la fase de diagnosi del futur Pla Local de Joventut 2023-2028

20 de Desembre 2022
+
«Jove, què vols?», una enquesta per recollir el punt de vista dels adolescents i joves de la ciutat

L’Ajuntament de Granollers treballa en la fase de diagnosi prèvia a la redacció del nou Pla Local de Joventut 2023-2028. A més de tallers de participació oberts a la ciutadania, s’ha creat una enquesta en línia adreçada a adolescents i joves d’entre 12 i 34 anys amb l’objectiu de recollir el seu punt de vista i incloure’l al futur Pla Jove.

L’enquesta porta per títol «Jove, què vols?», consta de 40 preguntes i s’estructura en 10 blocs temàtics: dades sociodemogràfiques, participació, mobilitat, salut, habitatge, esports, cultura, oci, servei de joventut i preocupacions i prioritats dels i les joves. Es pot respondre fins al pròxim 16 de febrer de 2023 en aquest enllaç.

Els resultats d’aquesta enquesta, i de la resta d’accions participatives, serviran per fer una diagnosi de la situació, els interessos i les demandes del jovent. La informació recollida en aquests processos servirà per desenvolupar les línies estratègiques que configuraran el nou Pla Local de Joventut de Granollers 2023-2028 i dissenyar els recursos, programes i serveis que es duran a terme a la ciutat.

Les persones que responguin l’enquesta entraran en un sorteig, que es farà el dia 17 de febrer, de 8 entrades per anar al Teatre Auditori de Granollers, 8 entrades pels concerts de la NauB1 de Roca Umbert i dos lots de llibres a una de les llibreries de la ciutat.

En la redacció de l’anterior Pla Local de Joventut 2019-2022 també es va fer una enquesta en la fase de diagnosi que va ser omplerta per més de 800 joves.