Vuitena edició dels concursos de cartells i del certamen literari del Dia Internacional de les Dones

Els cartells i els relats guanyadors es dotaran amb un premi de 450 euros, respectivament

10 de Gener 2013
+

L'Ajuntament de Granollers convoca la vuitena edició del concurs de cartells a la millor imatge commemorativa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i del certamen literari "Dona a Dona" pel proper 2013. Els concursos pretenen donar a conèixer els avenços que s'han produït en la defensa dels drets de les dones, així com homenatjar a totes les dones que han treballat per la igualtat. Enguany el tema central sobre el que s'han de basar els treballs és "l'educació en igualtat i gènere", i hi poden participar totes les persones majors d'edat i menors d'entre 16 i 18 anys. El premi al disseny del millor cartell està dotat econòmicament amb 450 euros, mentre que el certamen literari està dotat amb un primer premi de 450 euros, un segon premi de dues entrades al Teatre Auditori de Granollers i un lot de llibres, i un tercer premi de dues entrades al Teatre Auditori de Granollers, a escollir dins la programació de la temorada 2013.

Els treballs han de presentar-se conjuntament amb una instància a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), c. Sant Josep, 7, en horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 hores, i divendres de 8.30 a 14 hores. En cas de no poder lliurar les obres personalment, cal emplenar igualment la instància, mitjançant la pàgina web: www.granollers.cat (apartat Tràmits - Presentar una instància). El termini de presentació finalitza el dimecres 6 de febrer de 2013.

El jurat, format per persones vinculades a l'àmbit d'igualtat, d'educació i d'imatge i comunicació, presidit per M. del Mar Sánchez Martínez, farà públic el veredicte en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dones de l'any 2013.