L'Ajuntament de Granollers inicia el procés de selecció de joves inscrits a la Garantia Juvenil per la seva contractació en pràctiques durant 6 mesos

Oferta de feina: contractació de joves en pràctiques - Garantia juvenil 2017

19 de Octubre 2017
+
Participants a la darrera edició del programa Garantia Juvenil, al Gra

L'Ajuntament de Granollers cerca joves amb Cicle Formatiu de Grau Superior i/o Grau universitari per treballar en diferents serveis municipals amb un contracte de pràctiques de 6 mesos a jornada completa a partir del 30 de novembre de 2017. Les titulacions en CFGS són de Disseny gràfic i Animació socicultural. En el cas de tenir un Grau es cerquen joves amb la següent titulació finalitzada: educació social, pedagogia, psicologia, dret, periodisme, comunicació audiovisual, publicitat i màrqueting, comptabilitat i finances, ciències polítiques, sociologia, relacions internacionals, administració i empresa i disseny gràfic.

El nombre de places i perfils definitius es concretarà en el moment de rebre l'atorgament de la subvenció per part del Servei d'Ocupació de Catalunya. 

Per poder participar de la convocatòria cal:

- Ser beneficiari del programa de la Garantia Juvenil (joves de 16 a 29 anys) 

- Estar inscrit a la Oficina de Treball (OTG) com a demandants d'ocupació

- Disposar d'una de les titulacions assenyalades

- Complir els requeriments propis d'un contracte de pràctiques

 

Les persones interessades han d'enviar el seu currículum vitae, indicant el núm. de DNI, a l'adreça de correu electrònic: garantiajuvenil.granollers@oficinajove.cat indicant a l'assumpte: JOVES EN PRÀCTIQUES + NOM DE LA TITULACIÓ. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d'octubre. 

 

Contractes vinculats a la subvenció destinada a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, regulats per l'ORDRE TSF/213/2016, d'1 d'agost, que aprova les bases reguladores, i per la Resolució TSF/1779/2017 de 13 de juliol per la qual s'obre la convocatòria per l'any 2017. Cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”