Festa de Tots Sants: s'amplia l'horari de visita al cementiri i es dobla el servei de bus fins l’1 de novembre

La vigília i els dies previs es fan les tradicionals castanyades populars i hi haurà una sessió de contes de por per a petits i grans a Roca Umbert

30 de Octubre 2019
+

Horari especial de visites al cementiri

El cementiri amplia l'horari amb motiu de Tots Sants: entre el 26 d'octubre i l'1 de novembre, ambdós inclosos, l'horari serà continuat, de 9 a 18 h.

Horari especial dels autobusos urbans

Des del dia 26 d’octubre i fins l’1 de novembre els autobusos de la L-1 passaran cada mitja hora.

Castanyades i contes de por

Entitats i associacions organitzen diverses castanyades populars la vigília de la festa de Tots Sants i els dies previs.

Dimecres 30 d'octubre

El dimecres 30 d’octubre a la plaça Jaume I, Castanyada popular, organitzada per l'AV Lledoner (18 h). Per altra banda, l’associació de veïns del Congost organitzen una castanyada a la mateixa hora a la plaça de la Llibertat.

Dijous 31 d'octubre

Sessió de contes de por a Roca Umbert, amb el títol "Les pitjors pors són les que ens imaginem". Els contacontes Paco Asensio, Alícia Molina i Rubén Martínez explicaran "Històries de por i misteri" per a nens i nenes (La Troca, 18 h) i "Racontades de por" per a adults (La Tèrmica, 23 h). És una activitat gratuïta. 

A la Porxada, des de les 17 h hi haurà torrada de castanyes i a partir de les 18.30 h, festival infantil musical. Al centre cívic Can Bassa, a partir de les 18 h hi haurà mercat d’intercanvi, tot fent la castanyada. A la mateixa hora també hi haurà castanyada al Casino. A partir de les 19 h hi haurà castanyades al centre cívic Jaume Oller, organitzada per l’AV Tres Torres, i al centre cívic Can Gili. Per últim els Xics de Granollers celebren la castanyada a la Troca a partir de les 21 h acompanyada de l’assaig de la colla.

L’associació de veïns de Palou també organitzen una castanyada a les antigues escoles de Palou a partir les 16 h i l'associació de veïns del barri de Sant Miquel també celebren la castanyada a les 18 h a la plaça de Sant Miquel.

Dissabte 2 de novembre

Per acabar amb les castanyades l'AV de l'Hostal organitza el dia 2 de novembre a les 18 h un espectacle del grup Quatre Estacions acompanyat amb castanyes.

Dissabte 9 de novembre

Al Gra, de 17.30 a 22.30 h, el col·lectiu vallesà Horroryzeme converteix l'equipament juvenil en El Motel maligne per Halloween. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir fins exhaurir-se, els dies 4, 5 i 6 de novembre al GRA.