Una setantena d’activitats als Centres Cívics de Granollers d’octubre de 2023 a gener de 2024

Les inscripcions es poden fer del 12 al 29 de setembre

05 de Setembre 2023
+
Una setantena d’activitats als Centres Cívics de Granollers d’octubre de 2023 a gener de 2024

La Xarxa de Centres Cívics de Granollers (el Vallès Oriental) ha programat una setantena d’activitats molt diverses per al primer quadrimestre del curs 2023-24. Els centres cívics de la ciutat oferiran tallers, cursos i píndoles informatives sobre temes de salut i benestar, expressió i creativitat, expressió i moviment, terra i fogons, i fotografia i cultura digital, majoritàriament. Entre els tallers nous hi ha ioga per embarassades, iniciació al moviment lliure (dansa), dansa infantil (de 8 a 12 anys) i cursos de cuina. A l’Aula oberta, hi haurà tres píndoles informatives relacionades amb la tecnologia: com gestionar l’emmagatzematge i l’espai del mòbil, la utilitat de la intel·ligència artificial i la seguretat a la xarxa.

En la programació també hi ha activitats consolidades i amb una alta demanda com ara taitxí, pilates, zumba, gimnàstica per a gent gran, i memòria i estimulació cognitiva.

Algunes activitats dels Centres Cívics de Granollers tenen preu reduït i, d’altres, descomptes per a socis de diverses entitats. I els cursos que programa la Xarxa de Centres Cívics tenen uns preus públics amb descomptes per a menors de 26 anys, majors de 60 anys i persones a l’atur.

L’import s’ha de pagar en el moment de fer la inscripció. Les inscripcions es poden fer del 12 al 29 de setembre de 2023, en línia a www.granollers.cat/centrescivics o presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics de la ciutat.

 

Consulta tota la programació en aquest enllaç