Revetlla de Sant Joan en grups reduïts per evitar possibles contagis

El Procicat recomana precaució en la manipulació de la pirotècnia i mesures de protecció per a la Covid-19

23 de Juny 2021
+

La nit del 23 al 24 de juny se celebra la revetlla de Sant Joan. Tot i que a Granollers no es fa cap foguera popular ni cap festa de gran format, cal que la ciutadania tingui en compte tot un seguit de recomanacions per evitar possibles accidents en la manipulació de la pirotècnica i evitar possibles contagis de la Covid-19.

Es recomana la celebració de la revetlla en formats reduïts, amb familiars o amics, per evitar aglomeracions. Pel que fa als consells de seguretat en l’ús de la pirotècnica, es recomana fer sempre la compra de productes homologats i seguir les instruccions i les mesures de protecció adequades. Cal posar especial atenció en el fet que el gel hidroalcohòlic és inflamable i és important no fer-ne ús si s’ha de manipular material pirotècnic. També són més apropiades les mascaretes de cotó, ja que les quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats amb el magnesi de la pirotècnia.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha editat cartells i altres materials comunicatius per difondre els principals consells per a una revetlla de Sant Joan segura.