Nova temporada amb “Matins en Xarxa. Granollers Avui”

Ràdio Granollers aporta continguts per a emissores locals de Catalunya

24 de Setembre 2013
+

Ràdio Granollers ha començat nova temporada amb moltes novetats. La principal és la transformació del Granollers Avui, el magazín matinal i eix vertebrador de la programació de l’emissora. A partir d’ara, Ràdio Granollers s’afegeix al projecte de la Xarxa de Comunicació Local i forma part de Matins en Xarxa, un magazín creat per la Xarxa amb les aportacions de 16 emissores locals, que s’emet de dilluns a divendres. De 10 a 11 h s’emet la primera part del programa amb el presentador Marc Lobato, i d’11 a 14 hores, la desconnexió local des de Granollers amb informació estrictament local amb Paco Agudo com a conductor. 

Aquest nou vincle suma esforços i esdevé Matins en Xarxa. Granollers Avui. Una fórmula que permet disposar de nous espais i el que és més important concebre un espai per a diverses emissores catalanes des de Granollers: Racconto. Cada dilluns (12.30 h) i divendres (12.10 h) Miqui Puig pren la paraula, es transforma en un personatge diferent i ens explica històries que transcorren per indrets propers. Tot amanit amb bona música. Racconto és l’aportació que fa Granollers a aquest projecte comú d’emissores locals. 

El músic i comunicador Miqui Puig continua amb Can Tuyus, una producció de Ràdio Granollers per a la Xarxa de Comunicació Local. Aquesta temporada podeu escoltar Can Tuyus els divendres i dissabtes a mitjanit.

En el magazín de Ràdio Granollers sempre trobareu temes d’actualitat tractats profundament amb especialistes i testimonis dels fets. Cada dia, les connexions en directe des de l’exterior amb Ernest Arén ajuden a situar l’oient en aquella història que s’explica.

Matins en Xarxa. Granollers Avui conserva espais consolidats, però també renova el seu format. Ciutat Esportiva i tertúlies esportives amb Carles Gil i nous col·laboradors; les tertúlies periodístiques presentades per Elisenda Cuquet amb periodistes del territori; i la tertúlia política moderada per Montse Redondo amb representants de tots els grups municipals. 

També continuen els espais Castells, dirigit per Montse Garriga i Ester Usarralde; Ara estic per tu, un espai pedagògic ambn Josep Lluís Campoy que parla de la relació amb els adolescents; i En Xarxa, un espai en el qual Tino López ens posa al dia sobre com avança la tecnologia.

Una de les novetats d’aquesta temporada és El Callat, conduït per Esteve Plantada cada dimarts, a les 12.10 h. Un espai literari on podeu descobrir curiositats vinculades a escriptors, noves publicacions, autors, escoltar recitals de poesia... Un espai pensat per als amants de la literatura.

Cada dia el Matins en Xarxa. Granollers Avui acaba amb música amb denominació d’origen del Vallès Oriental. Maria Josep Pérez continua amb Terra de músics, un espai amb entrevistes, actuacions i agenda de les actuacions programades cada setmana a les sales del territori.

Escolta Ràdio Granollers quan vulguis i des de qualsevol lloc

Per seguir Matins en Xarxa. Granollers Avui només cal sintonitzar els 107.6 FM, però també pots escoltar-lo en directe a www.radiogranollers.cat.

A més, si no et va bé escoltar el programa en el moment de l’emissió sempre pots recuperar-lo al web fragmentat per seccions. D’aquesta manera pots escoltar el que t’interessa quan i des d’on vulguis. 

I també en fem difusió a través de les xarxes socials. Ens trobareu a facebook i twitter @RadioGranollers. 

Pots enviar els teus dubtes o suggerències a l’equip del Matins en Xarxa. Granollers Avui a granollersavui@radiogranollers.cat