Nova formació per certificar professionals del sector tecnològic a Granollers

Les inscripcions ja estan obertes al web del CTUG (www.ctug.cat)

29 de Desembre 2010
+

 Per al primer semestre de l'any 2011 s'han programat al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) 5 formacions: CCNA de Cisco, Php i MySQL, Vmware, Prince2 i Itil, amb docents de reconegut prestigi com el Projecte Universitat Empresa (UPC), Netmind i Magirius International.

El CTUG preveu anar adaptant l'oferta de cursos pel segon semestre del 2011 a la demanda existent i seguir ampliant l'oferta de formació en certificacions a Granollers. Les inscripcions estan obertes per mitjà de la web www.ctug.cat.

Al gener del 2010 el CTUG va presentar el pla TIC.cat a una quarantena de professionals que van assistir a la jornada "Formació i certificacions: claus per a competir". El pla TIC.cat ha estat promogut per la Generalitat, des de la Secretaria de Telecomunicacions i ACC1Ó, i té com a objectiu la millora de la competitivitat de les empreses del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Des de març de 2010, el CTUG ha fet diferents cursos que li han permès formar una cinquantena de professionals de l'àmbit tecnològic, amb certificacions de Microsoft i Itil, que els han situat millor laboralment. Així, s'ha fomentat la competitivitat dels professionals de la informàtica i, d'altra banda, s'ha acostat una formació que només es feia a Barcelona.