Declaració de la Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya de rebuig a l'atemptat de Niça i de solidaritat amb les víctimes

Aquest migdia s'ha fet un minut de silenci a la plaça de la Porxada

15 de Juliol 2016
+

L’Ajuntament de Granollers s'ha sumat a la convocatòria d’un minut de silenci davant dels ajuntaments, aquest migdia, per expressar el condol a les famílies de les víctimes de l’atemptat terrorista d’aquesta passada nit a Niça, quan un conductor de camió ha envestit i disparat la multitud reunida al passeig dels Anglesos de Niça mentre es celebrava la Festa Nacional Francesa. A hores d’ara el nombre de víctimes és superior a 80 i hi ha centenars de ferits.

La xarxa catalana d’Alcaldes per la Pau amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona han manifestat a través d'aquesta declaració el seu rebuig a l'atemptat de Niça:

 

Declaració de la Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya de rebuig a l'atemptat de Niça i de solidaritat amb les víctimes

Ahir novament vam poder veure com una ciutat ha estat víctima de la violència indiscriminada, que ha causat la mort de nombroses persones. 

Com a municipis compromesos amb la pau, que treballem per fer de la paraula l'única eina valida per resoldre els conflictes, condemnem enèrgicament l'ús de la violència indiscriminada contra pobles i ciutats.

Expressem la nostra solidaritat amb la ciutadania de Niça en aquests moments de dolor, així com el nostre compromís col·lectiu de treballar, juntament amb les ciutats de tot el món, perquè el diàleg i l'entesa esdevingui l’única via per trobar solucions pacifiques als conflictes. 

Continuarem fomentant la convivència i la cohesió social per construir ciutats inclusives i solidàries on tothom hi pugui conviure. Serem incansables en la nostra lluita per un món més just on la violència no hi tingui lloc. 

 

Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya

Mayors for Peace

Granollers, 15 de juliol de 2016