La Fira d’Entitats de Voluntariat de Granollers se celebra el dissabte 21 d’octubre a la plaça Maluquer i Salvador

Des de les 11 h del matí fins al migdia es podran conèixer les diferents entitats i projectes de voluntariat que es duen a terme a la ciutat

19 de Octubre 2023
+

Dissabte 21 d’octubre, a les 11 h, a la plaça Maluquer i Salvador, se celebra una nova edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat de Granollers, organitzada per la Taula d’Entitats del Punt de Voluntariat de l’Ajuntament de Granollers. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les diferents entitats de voluntariat de la ciutat i els diversos projectes que duen a terme.

La fira està destinada a totes aquelles persones que tinguin interès o curiositat pel món del voluntariat i vulguin conèixer diferents experiències i formes de participar-hi. Cadascú pot involucrar-se en la mesura de les seves possibilitats, des de i per a la comunitat de Granollers, aportant el seu temps de forma voluntària.

La jornada començarà a les 11 h amb un esmorzar i continuarà fins al migdia, amenitzada amb alguna sorpresa i les mateixes entitats de voluntariat participants.