L’Ajuntament de Granollers suspèn el mercat del dijous i la Festa de l’Esport com a mesura preventiva davant l’amenaça del coronavirus

Seguiu tota l’actualitat a www.granollers.cat

11 de Març 2020
+

La Generalitat de Catalunya ha anunciat que a partir de dijous 12 de març i durant quinze dies es suspenen o ajornen totes les activitats que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. Per aquest motiu, el comitè d’emergència de l’Ajuntament de Granollers ha decidit, com a mesura de prevenció, suspendre el mercat del dijous 12 i 19 de març al ser una activitat que congrega milers de persones de diferents municipis. Aquesta mesura excepcional es durà a terme mentre duri la fase d’alerta per la propagació del coronavirus.

Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. L’Ajuntament de Granollers també ha anul·lat la celebració de la Festa de l’Esport, prevista per aquest dijous 12 de març, perquè és una activitat que comporta una assistència menor als mil assistents però que es desenvolupa en un espai tancat que ocupa més d’un terç de l’aforament autoritzat.

Us recomanem que seguiu la web municipal www.granollers.cat i les xarxes socials per actualitzar la informació i la suspensió o ajornament de les activitats programades.

Seguint les recomenacions de contenció que demana el Govern de la Generalitat l’Ajuntament de Granollers ha activat el Document Únic De Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) en fase d’alerta per les mesures preventives que està prenent. A Granollers hi ha un cas detectat de coronavirus d’una persona de la ciutat.

L’Ajuntament de Granollers vol transmetre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i continuarà actualitzant la informació. Totes les mesures que s’estan portant a terme es fan d’acord als criteris establerts per les autoritats sanitàries.