Granollers fa una gran recepció als campions Pol i Aleix Espargaró

3.500 persones omplen la plaça de la Porxada

29 de Octubre 2013
+

Els germans Espargaró s'han trobat amb la seva afició. Granollerins i granollerines que omplien els carrers des del Palau d'Esports fins a la plaça de la Porxada. Més de 5.000 persones, de les quals 3.500 s'han reunit a la Porxada. Aquesta ha estat l'espectacular rebuda als campions. Pol Espargaró ha aconseguit el Mundial de Moto 2 amb 22 anys mentre el seu germà, Aleix Espargaró, és el nou campió de la categoria CRT del Mundial de MotoGP. 

Els campions han estat aclamats durant tot el cercavila, els Espargarins amb el seu característic color carbassa han fet onejar les banderes. Aquest dilluns 28 d'octubre Granollers ha sumat un color més, als ja tradicionals blanc i blau de festa major. Els Diables de Granollers i els Xics de Granollers han participat cremant i fent catells, sumant-se a la festa espargarina.

El Pol i l'Aleix Espargaró han vist com la seva ciutat cridava campions. Dos germans que estan units per la seva passió esportiva i per l'estima a la seva ciutat. Granollers ja té campió del món.