El Consell Escolar Municipal reivindica el valor de l’educació

La lectura d'aquest manifest és l'inici d'una sèrie d'actes reivindicatius i d'accions per a la millora de l'educació en el municipi.

12 de Setembre 2012
+

Coincidint amb l’inici del curs escolar el Consell Escolar Municipal ha organitzat un acte reivindicatiu a la plaça de la Porxada per posar en valor l’educació. Aquest dimecres 12 de setembre han començat l’escola a Granollers 9.242 alumnes d’educació infantil, primària i secundària; 6.356, a infantil i primària i uns 2.860 a l’ESO.      

Davant la preocupant situació que està patint el sistema educatiu el Consell Escolar Municipal (CEM) ha aprovat un manifest que reclama el valor de l’educació i la defensa, malgrat les retallades, de la qualitat i la millora de l’educació. El Consell Escolar Municipal està format per la corporació municipal, mestres i professors, directors i alumnes dels centres públics i concertats de totes les etapes educatives, sindicats, Casal del Mestre, federacions i associacions de pares i mares i representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.